Hvordan unngå Glucomannan supplement falske lett

Har du noen gang lest om glucomannan supplement falsk? Vi vil vise deg sannheten om glucomannan supplement her.

Glucomannan er en naturlig fiber som kommer fra elefant yam, ellers kjent som konjac anlegget. Fiberen i seg selv er vannløselig og er ofte funnet i slankepiller. Ikke bare har dette blitt brukt i kosttilskudd, men bruken har utvidet til kulinariske retter og urteblandinger også. Av Konjac anlegget hører til fiberen 40% av sin tørrvekt. Tar denne fiber kan bidra til å lindre forstoppelse, så vel som til og med ut kolesterolnivåer. Når svelget med vann, utvides planten rot i magen, noe som gir brukeren en følelse av metthet.

Hvordan glucomannan arbeid?

Glucomannan er blant de mest viskøse av alle kjente fibre og kan absorbere opptil 50 ganger sin egen vekt i vann. Avhengig av hvilken innstilling du foretrekker, ta et gram Glucomannan (tablett eller kapsel) 30 – 60 minutter før måltider med et stort glass vann. Det utvider i magen fordi det absorberer vannet. Når du spiser etter å ha tatt glucomannan, føler deg full etter inntak av en mindre del som vanlig. Kostfiber turer måleren for metning raskt, og at følelsen av nok varer lenger; mer tiden går før du blir sulten igjen.

Har glucomannan egentlig?

Denne fiber er kjent for å ekspandere i magen når vann tilsettes til det. Det er denne troen på at kaloriinntaket er antatt å falle, som da har resultatet av brukeren Shedding av overdreven pounds. Mange bedrifter har markedsført dette stoffet basert på dette. Mange søksmål mot selskaper har gjort dette. Derfor, mens dette kan få deg til å føle deg mett for en liten stund, jeg kan ikke si at det faktisk vil hjelpe deg å miste noen vekt.

Glucomannan sikkerhet

Fordi GM utvides så lett i vann, har folk kvalt på pulveret eller GM sukkertøy ved å prøve å svelge dem tørre. Tenk deg en ballong blåser opp i munn og svelg, og du får ideen. Dermed tar GM enten i mat format (for eksempel som Shirataki nudler eller konjac gel i din favoritt koreanske eller japanske retter) eller som pulver lagt til mat eller oppløst i en Super Shake. Du kan også ta det, som kapsler er sikker på å ha dem med rikelig med vann. Men pillene er ikke så sterkt anbefalt.

Hvem gjør det?

Konjac plante som glucomannan er avledet fra er en flora som er naturlig hjemmehørende i Asia. Anlegget kan også bli funnet i deler av Japan og Kina også. Å være som er et naturlig stoff; ingen selskapet har en tyrannisk grep om denne frøplante. Det er imidlertid plethoras av selskaper som utnytter dette stoffet sammen med andre i slankepiller. Det har ikke å nevne at dette kan bli tatt av seg selv som sin egen supplement. Noen av selskapene som selger dette anlegget biprodukt inkluderer natur måte, fiber vekt og mat. På grunn av sin popularitet, kan Glucomannan kjøpes en rekke måter, fra den elektroniske markeds til butikken som bærer kosttilskudd.

Studier om glucomannan

Begrensede studier er utført for å teste om dette tillegget virkelig påvirker kroppsvekt. Ikke bare det, men folk tar glucomannan har lidd av tarm og esophageal obstruksjon, og av den grunn har det vært forbudt i flere land. Derfor, hvis jeg var deg, ville jeg unngå glucomannan til mer forskning kan gjøres. Jeg vet det er ikke lett å gå ned i vekt på god gammeldags måte å spise riktig og trene regelmessig, men det er den mest effektive måten å miste pounds og holde dem av det.

Beste originale glucomannan supplement til å kjøpe

Når du ønsker å kjøpe de beste glucomannan supplement, er Proto-Col SlimFizz den beste. Du kan kjøpe Proto Col SlimFizz fordi den har store fordeler for vekttap og appetitt suppressant. Vi må være sikker på hvor du kan kjøpe den Proto-Col SlimFizz basert på samarbeid. Du kan besøke de offisielle nettsidene til Proto-Col SlimFizz. Der kan du lese de ferdige detaljer for å sammenligne med andre. Her gir vi linken for å besøke kontinuerlig til den offisielle nettsiden til den pålitelige Proto-Col SlimFizz.