Hvordan unngå TurmericPlus bivirkning potensielt oppstår

TurmericPlus kan fortsatt ha en begrensning for noen tilstand. Denne artikkelen vil gi deg tips for å forebygge TurmericPlus bivirkning.

Til tross for sin bruk i matlaging i mange tusen år, fortsetter gurkemeie å overraske forskere i form av dens vidtrekkende helsefordeler. Mens når fokusert på anti-inflammatorisk fordeler, redusert risiko for kreft, og støtte av avgiftning, studier på gurkemeie inntaket omfatter nå sitt potensiale for forbedring av kognitiv funksjon, blodsukkerbalanse, og nyrefunksjon, samt minske graden av alvorlighet forbundet med viss former for artritt og visse fordøyelsessykdommer.

Hva er TurmericPlus?

er en rhizomatous flerårig plante (curcuma longa) av ingefær familien, Zingiberaceae. Det er naturlig hjemmehørende i Syd-Asia, som krever temperaturer mellom 20 og 30 ° C (68 og 86 ° F) og en betydelig mengde av nedbør for å trives. Planter er samlet årlig for sine jordstengler og spredd fra noen av de jordstengler i neste sesong.

Når den ikke brukes fersk, blir rotstokker kokt i ca 30-45 minutter og deretter tørket i varme ovner, hvoretter de blir malt til en dyp-orange-gult pulver som vanligvis brukes som en farge og smaksstoff i kjøkkener i Bangladesh, India , Indonesia, Iran og pakistansk mat, spesielt for karriretter, samt for farging.

Dette krydderet inneholder en aktiv ingrediens som kalles curcumin, som gir den sin signatur lys gul farge. I tillegg kan curcumin også ha anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper. Dr. Oz antyder også at gurkemeie bidrar til å tømme ut hjerne-tilstoppende proteiner, som kan være effektive i å redusere risikoen for at Alzheimers sykdom. Fra vekttap, nedsatt blodtrykk, og kognitive ytelser, er TurmericPlus en helt naturlig formel Bioperine og gurkemeie ekstrakt.

Bivirkning av TurmericPlus

Galleblære. NIH anbefaler å unngå gurkemeie hvis du har for øyeblikket problemer med galleblæren. Hvis du har gallestein eller en gallegang obstruksjon, kan gurkemeie føre til at tilstanden forverres.

Svangerskap. Gurkemeie bør unngås under graviditet. Ifølge NIH, kan gurkemeie stimulere livmoren eller fremme en menstruasjon. NIH heller ikke anbefaler å ta det under amming.

Mage komplikasjoner. Interferens med syrenøytraliserende medikamenter er en mulig bivirkning av gurkemeie, ifølge University of Maryland Medical Center. Gurkemeie kan forårsake øket magesyre dersom det tas med syrenøytraliserende stoffer som for eksempel Tagamet, pepcid, Zantac, esomeprazol, eller Prevacid.

Selv om forskning viser gurkemeie kan være effektiv som behandling for urolig mage, kan det forverre mage reflux sykdom. Hvis du har gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), ta hensyn til hvordan gurkemeie påvirker deg. Slutte å ta den hvis du opplever bivirkninger som forverring reflux.

Anbefalt dosering for å konsumere TurmericPlus

Hva er en passende dose for å unngå bivirkninger av gurkemeie? Ifølge medisinske fellesskapet, om 2000 mg er den maksimale mengden av standardiserte gurkemeie curcumin du bør ta per day.According til University of Maryland Medical Center, er det ingen anbefalt dose for barn. For voksne er generelt anbefalt dose 400-600 mg av standardiserte curcumin pulver 1-3 ganger per dag.

NIH foreslår du kan ta opptil 500 mg inntil 4 ganger per day.According til University of Maryland Medical Center, er det ingen anbefalte dosen for barn. For voksne er generelt anbefalt dose 400-600 mg av standardiserte curcumin pulver 1-3 ganger per dag. NIH foreslår at du kan ta opp til 500mg opptil 4 ganger per dag.

Beste måten å kjøpe TurmericPlus

Informasjonen om denne artikkelen betyr ikke å gjøre deg redd i forbruker TurmericPlus. Nesten alle medisiner (eller mat) har denne bivirkningen, ved at opplysninger, gir vi deg forslag og også advare for å fortsatt få det beste resultatet for TurmericPlus. Så ikke vær redd, holde forbruker TurmericPlus ved å kjøpe på denne lenken nedenfor.

Turmeric Plus
Hvordan unngå TurmericPlus bivirkning potensielt oppstår