Kan du kjøpe TurmericPlus i butikker med høy kvalitet?

TurmericPlus har ulike evner til å beskytte kroppen mot sykdommen populært i det siste. Hvordan vite kvaliteten på TurmericPlus i butikkene.

Gurkemeie er et krydder som kommer fra gurkemeie anlegget. Den brukes ofte i asiatisk mat. Du kjenner sikkert gurkemeie som den viktigste krydder i karri. Den har en varm, bitter smak og er ofte brukt til smaken eller farge karri pulver, mustards, smør og ost. Men roten av gurkemeie brukes også mye å gjøre medisin. Den inneholder en gul-farget kjemisk kalt curcumin, som ofte brukes til å farge matvarer og kosmetikk.

Enkelt st måte å sjekke kvaliteten på TurmericPlus

fargetest

Ta en teskje av gurkemeie pulver i et reagensrør / glassflaske. Deretter legger noen dråper konsentrert saltsyre (HCl) i it.If rosa farge vises umiddelbart, men da forsvinner etter tilsette litt vann gurkemeie har ikke kunstig farge. Men hvis fargen er fortsatt, den har kunstig farge metanil gul.

vanntest

Ta litt varmt vann i et klart glass og deretter slippe en teskje av gurkemeie pulver på overflaten. Bare sette den og la den gjøre jobben sin – ikke røre. Snart vil du se biter av gurkemeie pulver settling i bunnen av glasset. Så mye sedimenter settling også, noe som gjør vannet skyet. Sjekk etter 20 min, hvis du ser sediment i bunnen, men vannet er klart gul (ikke regn). Da det ikke er noen kalkpulver i gurkemeie. Hvis vannet ser skyet (betyr at du ikke kan se gjennom glasset klart), så er det kanskje kritt lagt til pulver.

Sjekk etiketten og dens mat sertifikat

Dette er et viktig skritt i å kjøpe riktige TurmericPlus i butikkene. Hvordan identifisere en ekte økologisk gurkemeie merkevare? Hva gjør vi når vi kjøper andre produkter si en tåteflaske, ser vi etter det har ryddet uavhengige kvalitetsstandarder eller ikke. Det samme er tilfelle med økologisk gurkemeie også. Den enkleste ting du bør gjøre er å se om produktet du har tenkt å kjøpe er sertifisert som økologisk av en kjent og kjent tredjepart byrå. For eksempel i USA. Ethvert produkt som er genuint økologisk får en USDA sertifisering. Når USDA sertifiserer denne produsenten kan sette et merke som den i rett på sitt produkt som kan forsikre deg om det er testet.

Den pålitelige stedet å kjøpe TurmericPlus

Tipsene kan hjelpe deg til å unngå adulterated gurkemeie produktet. Dens anvendelse for å kontrollere originalitet av gurkemeie (spesielt gurkemeie pulver). Selv det er litt annerledes, gurkemeie kosttilskudd må også være sjekke før du kjøper. Du trenger det for å unngå adulterated kosttilskudd. Det beste stedet å kjøpe TurmericPlus er på denne offisielle hjemmeside, er det veldig enkelt; du trenger bare å klikke på denne linken for å gi deg det.

Turmeric Plus
Kan du kjøpe TurmericPlus i butikker med høy kvalitet?