Kan du köper TurmericPlus i butiker med hög kvalitet?

TurmericPlus har olika förmåga att skydda kroppen från sjukdomen populärt på sistone. Hur vet kvaliteten på TurmericPlus i butikerna.

Gurkmeja är en krydda som kommer från gurkmeja anläggningen. Den används ofta i asiatisk mat. Du vet förmodligen gurkmeja som huvud krydda i curry. Den har en varm, bitter smak och används ofta för att smak eller färg curry, senap, smör och ost. Men roten till gurkmeja används också i stor utsträckning för att göra medicin. Den innehåller en gul-färgad kemikalie som kallas curcumin, som ofta används för att färg livsmedel och kosmetika.

Enkelt st sätt att kontrollera kvaliteten på TurmericPlus

färgtest

Ta en tesked gurkmeja pulver i ett provrör / glaskolv. Tillsätt sedan några droppar koncentrerad saltsyra (HCL) i it.If rosa färg visas omedelbart men sedan försvinner efter att lägga till några vatten gurkmeja har inte konstgjorda färg. Men om färgen fortfarande har den konstgjorda färg metanil gult.

vattentest

Ta lite varmt vatten i ett klart glas och sedan släppa en tesked gurkmeja pulver på sin yta. Bara lägga den och låt den göra sitt jobb – inte röra. Snart kommer du att se bitar av gurkmeja pulver sedimentering på botten av glaset. Sedan massor av sediment lösa också, vilket gör vattnet grumligt. Kontrollera efter 20 minuter, om du ser sediment på botten men vattnet är klart gul (ej grumlig). Då finns det ingen krita pulver i gurkmeja. Om vattnet ser grumligt (betyder att du inte kan se genom glaset klart), så finns det kanske krita läggas till pulvret.

Kontrollera märkningen och dess mat certifikat

Detta är ett kritiskt steg i att köpa rätt TurmericPlus i butikerna. Hur man identifierar en genuin organisk gurkmeja varumärke? Vad gör vi när vi köper andra produkter säger en nappflaska, söker vi har rensat oberoende kvalitetsstandarder eller inte. Detsamma är fallet med organiska gurkmeja också. Det enklaste sak du bör göra är att se om den produkt du planerar att köpa har certifierats som ekologiska av en känd och känd tredje part byrå. Till exempel i USA. Varje produkt som är genuint organiskt får en USDA-certifiering. När USDA intygar denna tillverkare kan sätta ett märke som den i rätt på sin produkt som kan försäkra er om det testas.

Den betrodda ställe att köpa TurmericPlus

Tipsen kan hjälpa dig att undvika de förfalskat gurkmeja produkten. Dess användning för att kontrollera originalitet gurkmeja (särskilt gurkmeja pulver). Även det är något annorlunda, gurkmeja tillskott måste också vara kontrollera innan du köper. Du behöver det för att undvika uppblandat kosttillskott. Det bästa stället att köpa TurmericPlus är på denna officiella hemsidan, det är mycket lätt; du behöver bara klicka på den här länken för att ta dig dit.

Turmeric Plus
Kan du köper TurmericPlus i butiker med hög kvalitet?