Kjøp kollagen piller premie for anti-aldring som absolutt fungerer

Mange butikker allerede vise kollagen supplement på sin sokkel, men er det den beste supplement kan vi få? denne artikkelen vil dele med deg hvordan du kjøper kollagen piller premie for anti-aldring.

Mange av oss er supplement brukere. Og ved kosttilskudd, jeg er ikke bare henvise til multivitaminer. Kosttilskudd inneholder ikke bare vitaminer og mineraltilskudd som vitamin B kompleks og kalsium piller, men også urte og andre kosttilskudd som glukosamin sulfat og lutein piller. Så, hvordan skal du gå om å velge den rette?

Rådfør deg med lege eller apotek

Vi ber ofte leserne til å snakke med legen, men i dette tilfellet, må du snakke med apoteket spesielt hvis du tar langsiktige medisiner. Urte kosttilskudd, for eksempel kan forårsake bivirkninger når de blandes med reseptbelagte legemidler eller redusere effekten av et legemiddel.

For eksempel kan johannesurt redusere effekten av p-piller. Noen andre kosttilskudd, som hvitløk, kan forstyrre din blodlevringsevnen noe å huske på hvis du har en kommende operasjon planlagt. Disse effektene kan være livstruende, så du bør alltid snakke med apoteket før du starter en ny supplement.

Være en etikett detektiv

Bli LaAll urte kosttilskudd må bære på etiketten navnet på urten, en komplett liste over ingredienser, servering størrelse, aktive ingredienser, beløp, og produsent informasjon. Hvis du har et valg, velger naturlig kosttilskudd som bærer USP bekreftet logo. Dette betyr at produktet oppfyller standarden satt av amerikanske Pharmacopeia. Er du i tvil, bør du alltid undersøke mer ved å logge seg på kosttilskudd Etikett Database av National Institutes of Health.

I Canada, bør et supplement bære enten en naturlig produktnummer (NPN) eller en Drug Identification Number (DIN). Dette betyr at produktet oppfyller standardene satt av Health Canada bel Detective.

Ikke kjøp den billigste eller den dyreste supplement

Kosttilskudd trenger ikke å være dyrt å være høy i kvalitet og effektivitet. Vitamin C kan kjøpes for pennies per dag. Men hvis man supplement merkevare blant flere valg av lignende produkter er 40% rimeligere enn noen av de andre, er det sannsynligvis en god grunn til at du trenger for å unngå den. Noen av de billigste kosttilskudd har ingrediensene i en form som kan være vanskelig for kroppen å absorbere.

I valg av mat, er det ikke du er hva du spiser, men heller Du er hva mat kroppen absorberer. Det samme gjelder for kosttilskudd. Så se etter supplement typer som bruker lett fordøyelig former av næringsstoffene du kjøper. For eksempel kan den fantastiske anti-inflammatorisk urt gurkemeie kjøpes i standardskjema for en fjerdedel av prisen for en form som kalles gurkemeie bilde noen med Meriva.

Men forskning viser at Meriva absorberes opp til 10 ganger bedre enn standard form av gurkemeie. Så den beste verdi for mengden av gurkemeie som blir absorbert i kroppen din kommer faktisk fra høyere priset valg. Hvis jeg ønsker å gurkemeie som en klinisk studie vist seg næringsstoff for å forebygge Alzheimers sykdom 20 år fra nå, vil jeg velge Meriva form av gurkemeie for å få best absorpsjon mulig.

Kjøp kosttilskudd bare på den offisielle nettsiden

Den kosttilskudd produkt som kollagen produktet er svært vanlig i samfunnet. Dette fenomenet kan bringe et problem som forfalsket og også en falsk produkt. Foruten de tipsene vi deler over, den andre veien for å holde kvaliteten og også originalitet er å kjøpe på de offisielle nettstedene. Offisielle nettsider holde kvaliteten på produktet, fordi de har et sikkerhetssertifikat fra myndighet; de også holde leveringstjenesten ved hjelp av en god levering agent. Dermed blir fornøyd deres prioritet. Å bringe deg til den offisielle nettsiden er veldig enkelt; trenger du bare å klikke på denne her.

Protocol Collagen
Kjøp kollagen piller premie for anti-aldring som absolutt fungerer