Köp kollagen piller premie för anti-aging som absolut fungerar

Många butiker redan visa kollagen tillägg på sin hylla, men är att det bästa tillägg kan vi få? denna artikel kommer att dela med dig hur man köper kollagen piller premie för anti-aging.

Många av oss är komplettera användare. Och genom kosttillskott, jag är inte bara hänvisa till multivitaminer. Kosttillskott innehåller inte bara vitaminer och mineraltillskott som vitamin B-komplex och kalcium piller, men även naturläkemedel och andra kosttillskott som glukosamin-sulfat och lutein piller. Så, hur ska du gå om att välja den rätta?

Rådgör med läkare eller apotekare

Vi ber ofta läsarna att prata med läkare, men i detta fall, prata med apotekspersonalen särskilt om du tar långsiktiga mediciner. Växtbaserade tillägg, till exempel, kan orsaka biverkningar när de blandas med receptbelagda läkemedel eller minska effekten av ett läkemedel.

Till exempel kan St John vört minska effekten av p-piller. Några andra kosttillskott, som vitlök, kan störa blodlevringsförmåga något att tänka på om du har en kommande operation planeras. Dessa effekter kan vara livshotande, så du bör alltid tala med apotekspersonalen innan du påbörjar en ny tillägg.

Var en etikett detektiv

Be LaAll örtmediciner måste bära på etiketten namnet på ört, en fullständig ingrediensförteckning, portion, aktiva ingredienser, belopp, och tillverkare information. Om du har ett val, väljer naturliga kosttillskott som bär USP Verified logotyp. Detta innebär att produkten uppfyller standarden fastställts av US Pharmacopeia. Om du är osäker bör du alltid forskning mer genom att logga in på Dietary Supplement Label Database av National Institutes of Health.

I Kanada, bör ett tillägg bär antingen en naturlig produktnummer (NPN) eller ett läkemedel Identification Number (DIN). Detta innebär att produkten uppfyller de normer som fastställts av Health Canada bel Detective.

Köp inte den billigaste eller dyraste tillägg

Kosttillskott behöver inte vara dyrt att vara hög kvalitet och effektivitet. C-vitamin kan köpas för pennies per dag. Men om man kompletterar varumärke bland flera val av liknande produkter är 40% billigare än någon av de andra, är det antagligen en bra anledning måste undvika att en. Några av de billigaste tillskott har ingredienser i en form som kan vara svårt för kroppen att absorbera.

I val av livsmedel, är det inte Du är vad du äter, utan snarare Du är vad mat kroppen absorberar. Detsamma gäller för kosttillskott. Så leta efter tillägg typer som använder lättsmälta former av näringsämnen du köper. Till exempel kan den underbara antiinflammatoriska ört gurkmeja köpas i sin standardformulär för en fjärdedel av kostnaden för en form som kallas gurkmeja foto några med Meriva.

Men forskning visar att Meriva absorberas upp till 10 gånger bättre än standardform gurkmeja. Så det bästa värdet för mängden av gurkmeja som får absorberas i kroppen faktiskt kommer från högre prissatta val. Om jag ser att gurkmeja som en klinisk studie visat näringsämnen för att förhindra Alzheimers sjukdom 20 år från och med nu kommer jag att välja Meriva form av gurkmeja för att få bästa absorption möjligt.

Köpa kosttillskott endast på den officiella hemsidan

Den kompletterar produkt som kollagenprodukten är mycket vanligt i samhället. Detta fenomen kan medföra ett problem som förfalskat och även en falsk produkt. Förutom tips vi delar ovan annat sätt att hålla kvaliteten och även originalitet köper på den officiella webbplatser. Officiella platser hålla kvaliteten på produkten, eftersom de har en säkerhetsintyg från myndigheten; de håller även leveransservice med hjälp av en bra leverans agent. Således blir din tillfredsställelse deras prioritet. För att ta dig till den officiella hemsidan är mycket enkelt; behöver du bara klicka på denna här.