Legjobb Resveratrol500mg nőknek: Ez tényleg működik?

Resveratrol500mg számos előnye van a nők számára, bemutatjuk Önnek a legjobb Resveratrol500mg a nők számára.

A nők, akik PCOS némileg nagyobb mennyiségű tesztoszteron és más hormonok androgén átlagnál. Bár ezek a nemi hormonok jellemzően társuló férfiak, nők is kis mennyiségben. Az emelt szintű nőknél PCOS hozzájárulhat a szabálytalan vagy hiányzik a menstruációs ciklus, meddőség, súlygyarapodás, akne vagy felesleges szőr az arcon és a test. A nők, akik PCOS is szembe nagyobb a kockázata a fejlődő egészségügyi probléma, mint például a cukorbetegség.

Mi Resveratrol500mg a nők?

A resveratrol egy olyan típusú polifenol ismert stilbenoid, amely előállított szőlő és áfonya hogy megvédjék magukat a baktériumos és gombás fertőzések, és kisebb mértékben az UV sugárzás. Azt találtuk, hogy a szőlő növelés nedves, penészes területeken volt a legmagasabb tartalma resveratrol bármilyen ismert széles körben fogyasztott élelmiszer / ital. Resveratrol nyilvánvalóan egy erős anti-gombás vegyület és antioxidáns.

Amikor szájon át, resveratrol jól felszívódik az emberek, de a biológiai hozzáférhetőség viszonylag alacsony, mert gyorsan metabolizálódik és eliminálódik. A preklinikai vizsgálatokban, a rezveratrol kimutatták, hogy rendelkeznek számos biológiai aktivitással, amely esetleg lehet alkalmazni a megelőzésére és / vagy kezelésére rák, szív- és érrendszeri betegségek, valamint a neurodegeneratív betegségek.

Jótékony jelentés a Resveratrol500mg nőknek

Kutatási eredmények megjelent tavaszán 2014 jelezték a csalódás a csokoládé és a vörösbor szerelmeseinek, hogy a resveratrol talán nem segít hosszabb ideig élnek. Egy vizsgálatban idősebb személyek Olaszországban élő Chianti régióban, a kutatók megállapították, hogy a vegyület nem valószínű járó hosszabb élettartam.

Ők mért resveratrol a vizeletben a résztvevők, és összehasonlítottuk szintek között, akik meghaltak alatt a kilenc éves tanulmány során (várható volt, hogy egy része meg fog halni, mivel a résztvevők 65 éves és annál idősebb), és azok, akik túlélték. A resveratrol szintje hasonló volt azok között, akik meghaltak, és azok, akik túlélték, ami arra utal, hogy a vegyület nem gyakorol jelentős hatást a hosszú élettartam, legalábbis nem az összegek fogyasztunk étellel és itallal.

Tanulmány Resveratrol500mg nőknek

Egy ausztrál vizsgálatban túlsúlyos hipertóniás férfiak és klimax utáni nők, a kutatók nyomon resveratrol hatása az artéria brachialis, a nagy verőér a felkar. Károsodott véráramlás ebben a tartályban kapcsolódik a kockázati tényezők, mint például az elhízás és a magas vérnyomás. Elfogyasztása után egy erősen bioaktív formájában rezveratrol, a résztvevők bizonyította jelentős és gyors növekedése véráramlás órán belül.

Hol lehet vásárolni Resveratrol500mg nőknek

Most meg lehet vásárolni a resveratrol nőknek ajánlott csak a hivatalos honlapon. Ha azt szeretnénk, hogy a Resveratrol500mg, ellenőrizze a hirdetés az alábbi link itt, hogy közvetlenül el a hivatalos honlapján. Megtalálható az érdekes tipp, hogy megvásárolja a Resveratrol500mg csak a hivatalos honlapon.

Resveratrol 500mg
Legjobb Resveratrol500mg nőknek: Ez tényleg működik?