Mit kell tudni a szteroidok a sport

A professzionális testépítők vagy sportolók, szteroidok építhet izom gyors. Tulajdonképpen szteroidok tilos a sport. Mi az oka? Tudjon meg itt!

Az anabolikus szteroidok szintetikus hormonok a férfi test, hogy serkentik a sejtszaporodást, mint a tesztoszteron hormon. Tesztoszteron serkentik és fokozzák az izmok fejlődését. Ha fogyaszt szteroidokat, akkor is izomtömeget, növeli az energiát és csökkenti a testzsírt.

Ezek oka a szteroidok által használt sportoló sport. De, szteroidok lehet beadni a funkciója a szervezetben. Ők okozták a rossz mellékhatásai az egészségre hosszú távú használat. Tulajdonképpen szteroidok sport nem ajánlott profi testépítés. Ezek használata csak bizonyos orvosi célra orvos előírásai.

Van néhány szteroidok mellékhatásai a szervezetben, különösen a szteroidokkal sport. Ezek oka egészségügyi kérdés, hogy foglalkozik a szteroidok használata az izomépítés. Például a gyógyszerek, szteroidok vezethet erős jele a tumor a máj és más egészségügyi problémák, mint például, a szív- és érrendszeri betegségek, a vérnyomás, a mell kialakulása a férfiak, a magas keringő ösztrogén a nők, és így tovább. Tisztában kell lennie azzal, hogy a kábítószer-használat, különösen a szteroidok, mert az elvonási tünetek pszichés, mint a hangulati változások, depresszió, agresszivitás, erőszakos viselkedés és bizonyos esetben akut pszichózis.

Általában a sportolók kap injekcióban alkalmazott szteroidok vannak a tűk gyakran. Van egy bizonyos része a test, ahol a szteroidok fecskendezik; váll, comb és Butt. Az injekciós szteroidok is veszélyes, hogy az emberi test. A leginkább figyelemre méltó dolog, szteroidok, így a tisztességtelen előnyök sportolók számára, hogy használja őket. Ezek fájt az emberek komolyan. A szteroidokkal, sportolók rossz rekordot, mert ez egyfajta csalás is.

Abban az esetben, sportolók, akik szteroidokat nem a integritását a játékot. Azt akarják, hogy erősebb, építeni nagyobb izom, gyorsabban futni, gyorsan, anélkül heeding a mellékhatásokat.

Szteroidokat alkalmaznak a sport hosszú ideig a sportolók. De mostanáig szteroidok váltak a nagy probléma, ami megváltoztatta a integritását a sportolók. Meg kell vizsgálni az használ szteroidokat. Az a tény, a szteroid a sportban csak veszélyes a tested. Sportolók kell összpontosítani a saját képessége, hogy javítsák a bekapcsolás sport természetesen. Úgy kell egy kemény munka, hogy megnyerjük a játékot. 

Steroids
Mit kell tudni a szteroidok a sport