Om att få ett vassleprotein komplement till din diet program

Vassle tillägg har upptäckt att ha stora fördelar för att förbättra muskelmassan och stödja diet program. Läs att få en vassleprotein.

Denna artikel kommer att berätta hur fungerar det och var man kan köpa denna produkt. Vassle är vätskan som återstår efter mjölken har filmjölk och ansträngd. Det är en biprodukt av tillverkning av ost eller kasein och har flera kommersiella användningsområden. Söt vassla tillverkas vid framställningen av löpe typer av hårdost som Cheddar eller schweizerost. Sur vassle (även känd som sur vassle) är en biprodukt som produceras vid framställningen av sura typer av mejeriprodukter såsom färskost eller ansträngda yoghurt.

Vad är vassleproteintillskott?

Vassle är vätskan som återstår efter mjölken har filmjölk och ansträngd. Det är en biprodukt av tillverkning av ost eller kasein och har flera kommersiella användningsområden. Söt vassla tillverkas vid framställningen av löpe typer av hårdost som Cheddar eller schweizerost. Sur vassle (även känd som sur vassle) är en biprodukt som produceras vid framställningen av sura typer av mejeriprodukter såsom färskost eller ansträngda yoghurt.

Vassleprotein är det protein som finns i vassle, den vattniga delen av mjölk som utfälles ur ostmassan när man gör ost. Vassleprotein är allmänt marknadsförs som ett kosttillskott och olika hälsopåståenden har tillskrivits den i alternativ medicin samhälle. Även vassleproteiner är ansvariga för vissa mjölkallergier, de stora allergener i mjölk är kasein.

ImpactWheyProtein är naturligt proteinpulver som kan hjälpa till att bygga muskelmassa och driva dig närmare mot din ideala kondition. Först grundades 2004, ImpactWheyProtein har sålt proteinpulver i över 50 länder i över ett decennium och dess vassleprotein görs till en hög standard med endast de finaste naturliga ingredienser.

Hur det stödjer din diet program

Lägg vassle och släppa vikt? Det låter för bra för att vara sant, men det kan fungera.

ImpactWheyProtein är rik på leucin: Leucin spelar en nyckelroll i proteinsyntes, en process som bränner igenom en hel del kalorier. Dessutom stimulerar det fettsyraoxidation.

Whey mättar din aptit: Studier visar att vassle kan mätta din aptit bättre än vissa andra typer av protein. Mjölkproteiner innehåller glykomakropeptid – en peptid som stimulerar kolecystokinin (CCK). CCK är en tarm hormon som frigörs efter att ha ätit en måltid och det signalerar mättnad.

Denna ImpactWheyProtein hjälper människor försvinner kroppsfett: Det finns åtminstone två studier där forskarna undersökte vassleproteintillskott och viktminskning. I en studie vid University of Oklahoma, forskare berättade båda grupperna av deltagarna inte att ändra sin kost. Emellertid, en grupp fick en näringstillskott som innehåller vassle (300 kalorier, 40 gram protein) en gång per dag i två veckor och två gånger per dag under de återstående åtta veckorna av studien. Båda grupperna som deltar i en övervakad motstånd och uthållighet utbildningsprogram för 10 veckor.

Om att få ett vassleprotein

Var inte panik när butiken närmar dig ut ur lager. Du kan fortfarande få ImpactWheyProtein komplettera särskilt påverka vassleprotein genom att beställa på den officiella hemsidan. Är det svårt? Extremt inte behöver du bara klicka på denna länk och besluta vilken typ av ImpactWheyProtein du behöver på listan butiken.

Pure Whey Protein
Om att få ett vassleprotein komplement till din diet program