Phentermine for ammende kvinner

Kan jeg ta phentermine mens du ammer? Egentlig, her er flere grunner til å svare på det.

Kan jeg ta phentermine mens du ammer?

En av de stoffene som bør unngås ved ammende kvinner er Phentermine. Selv under svangerskapet, fordi det kan føre til diabetes sykdommer og andre bivirkninger i visse tilfelle av kvinner. Phentermine bør unngås før svangerskapet og etter det. Du kan ta kontakt med lege først før man spiser noe narkotika og få mer informasjon om det.

For ammende kvinner bør Phentermine for vekttap stoppes, fordi det hindrer noen bivirkning for deg, spesielt for det nyfødte barnet. Hvorfor amming kvinner bør unngå Phentermine narkotika? Som legemiddel, inneholder Phentermine kjemiske stoffer som sympatomimetiske aminer eller Adipex-P. Det kan føre abstinenssymptomer effekt, slik at det ikke er tillatt for visse sak som ammende kvinner.

Egentlig er Phentermine en form for medisin som kan brukes for å redusere appetitten og kan stimulere nervesystemet i hjernen. Den hjelper deg å miste vekt på riktig måte.

Phentermine og amming bivirkninger

I tilfelle gravide eller ammende kvinner, vil det føre til mange problemer. Det kan føre til under vekt babyer eller abnormitet som neural skyld. For amming mor, vil det forstyrre din sunn baby. Agitasjon og skjelvinger kan påvirke barnet ditt for å ta morsmelk fordi Phentermine stimulerer sentralnervesystemet og det vil føre til bivirkninger.

For noen kvinner bruker skal få mer informasjon om phentermine før du tar den. Du kan ta kontakt med legen din eller andre eksperter.

Phen375
Phentermine for ammende kvinner