Råkaffe tillägg för teen: är det säkert att ta?

Är det råkaffe tillägg för teen säkert att ta? Vi kommer att ge rekommendation vad som bäst råkaffe för tonåringar.

Råkaffe har löfte i form av viktminskning, särskilt för överviktiga män och kvinnor. Dr Oz har utmärkt detta tillägg till toppen av listan för kosttillskott. Du måste fortfarande motion och kost när man tar det, men det kan hjälpa till med viktminskning under din bantning. Nu Dr Oz Show har främst kvinnor från 35 till 55 titta på showen, men en annan fråga har kommit om produkten med yngre människor. Det är dock säkert för tonåringar?

Vad är grön kaffebönor extrakt?

Grön kaffebönor extrakt är det renade extrakt från orostade kaffebönor. Vanligt kaffe gör från rostade kaffebönor. Fördelarna med grönt kaffeextrakt är kopplade till klorogensyra, som förstörs när bönorna rostas. Chlorogenic syror (CGA) är antioxidanter som finns i grönt kaffebönor extrakt, som är ansvarig för dess viktkontroll egenskaper och andra hälsofördelar.

Är det säkert för tonåringar?

Många tonåringar tar denna produkt, antingen från att titta på Dr Oz Show eller från föräldrar tittar på och sätta sina barn på produkten. Med någon kosttillskott, rekommenderar vi inte tonåringar under 18 år att ta den. Men om du ändå vill ha en second opinion, rekommenderar vi att tala med din läkare innan de ger en tonåring detta tillägg.

Höger råkaffe tillägg för tonåringar

Vi introducerar GreenCoffeePure. GreenCoffeePure är en premie kosttillskott som kan bidra till att påskynda ämnesomsättningen och minska hastigheten din släpper kroppen glukos efter en måltid. Den naturligt koffein som finns i detta tillägg kan bidra till att ge dig nyfunna energi för använder den för att göra vad du älskar, motion eller bara känna att du igen. Denna höghållfast produkt med ren grön kaffeextrakt har utvecklats för varje vuxen letar efter ett sätt att stödja en sund och balanserad kost och livsstil.

Ingredienser och produktinformation

GreenCoffeePure innehåller endast naturliga ingredienser utan fyllmedel eller bindemedel. Varje kapsel innehåller också 100% ren grön kaffebönor extrakt. Den är gjord i Storbritannien för höga GMP. Varje kapsel innehåller grönt kaffeextrakt 50: 1 (140 mg), som har en hel böna ekvivalent 7000mg och ger 50% klorogensyra (70 g).

Var ska köpa

Den officiella hemsidan ger konsumenterna med 3 olika alternativ för att köpa piller beroende på hur många av de piller du vill köpa. De erbjuder också specialerbjudanden för att uppmuntra potentiella konsumenter att köpa den dyraste paketet eftersom det betonas att detta skulle vara det bästa värdet för pengarna. Du kan klicka på länken här. Det kommer att ge dig först garanti och erbjudanden. Naturligtvis kommer den officiella hemsidan garantera originaliteten i GreenCoffeePure.

Green Coffee Pure
Råkaffe tillägg för teen: är det säkert att ta?