Säker glukomannan tillägg för tonåring kan du köpa

Letar du efter glukomannan tillägg för tonåring? Här ger vi detaljerad information om den populära fettförbrännare.

Ingen viktminskning tillägg har visat säker eller effektiv som en behandling för fetma hos barn. Den enda receptfria viktminskning produkt som godkänts av US Food and Drug Administration, ett läkemedel, anses säkert endast för vuxna över 18 år Ändå finns en mängd olika icke godkända produkter som marknadsförs som kosttillskott viktminskning för barn. Rådfråga ditt barns vårdgivare innan du ger ditt barn och ört eller komplettera. Kost och motion är de enda säkra, pålitliga behandlingar för barnfetma.

Glukomannan, fiber

Glukomannan fiber producerad från konjac rot och har förmåga att absorbera vatten och fetter i kosten. Tas med vatten, glukomannan fiberhjälpmedel viktminskning genom att skapa en bekväm känsla av fullhet, undertrycka aptiten och minska kaloriintaget. Studier har visat glukomannan att vara ett säkert och effektivt sätt att gå ner i vikt, särskilt om det kombineras med en fettförbrännande diet och motion plan. Glukomannan minimerar också den metaboliska effekten av måltider genom att fördröja frisättningen av mat kalorier i ditt system. Detta minskar insulinsvaret, en nyckelfaktor för att upprätthålla en balanserad och energigivande metabolism. Som en löslig fiber, kan glukomannan hjälpa till att hantera kolesterolnivåer. Som en bulkbildande fibrer, hjälper glukomannan i korrekt eliminering.

Otroligt glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Forskning om glukomannan

År 2004, Dr Alison Hoppin, en läkare och barnfetma expert presenterade flera bekymmer till representanthuset om kosttillskott viktminskning för barn som rapporterats. I sitt vittnesmål hänvisade Dr Hoppin till over-the-counter produkt, barn viktminskning tillägg gjorda av glukomannan. Dr. Hoppin konstaterar att tillverkaren undersökte produktens effekter som en viktminskning stöd. Tillverkarna hävdade att glukomannan expandera i kroppen och orsaka viktminskning och förnimmelser av fyllighet. Men Dr. Hoppin konstaterar att glukomannan också kan utlösa magkramper och tarmobstruktion. Glukomannan säkerhet som en viktminskning produkten förblir oprövad säljs inte längre i USA.

Köp bästa Glucomannan tillägg för tonåring

Vilka fördelar kan du förvänta dig om du förbrukar Glucomannan tillägg för tonåring? Få mycket mer svara på här nu! Proto-Col SlimFizz lämpar sig även för att ta av tonåren. Naturligtvis bör det baseras på rätt dosering. Du kan köpa Proto-Col SlimFizz på den officiella hemsidan. Vägen är genom att klicka på länkarna här. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera till det officiella webbplatsen för Proto-Col SlimFizz.

Säker glukomannan tillägg för tonåring kan du köpa