Trusted ställe att köpa kollagen kosttillskott för regenerering

Få betrodda ställe att köpa kollagen kosttillskott för regenerering. Denna artikel kommer att leda dig att välja den bästa tillägg.

Brosk är en viktig men utsatta kroppsdelar. För att hålla din brosk säker, konsumera kollagen. Denna artikel kommer att berätta varför kollagen kan hålla brosk säker. Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen. Det är en primär byggsten i hud, hår, naglar, ben, senor, leder och brosk. Det anses det kitt som håller kroppen samman.

Brosk och dess funktion

Brosk är en fjädrande och smidig elastisk vävnad; gummiliknande stoppning som täcker och skyddar ändarna av långa ben vid lederna, och är en strukturell komponent i bröstkorgen, örat, näsan, luftrören, diskarna, och många andra kroppskomponenter. Det är inte så svårt och styv som ben, men det är styvare och mindre flexibelt än muskler.

De mekaniska egenskaperna hos ledbrosk i lastbärande lederna såsom knä- och höft har studerats ingående på makro-, mikro- och Nanoscales. Dessa mekaniska egenskaper innefattar svaret av brosk i friktions, tryck-, skjuv- och dragbelastning. Brosk är fjädrande och visar viskoelastiska egenskaper.

Brosk har begränsad reparationsmöjligheter: Eftersom kondrocyter är bundna i luckor, kan de inte migrera till skadade områden. Därför är det svårt att läka broskskador. Dessutom, eftersom hyalint brosk inte har en blodtillförsel, är avsättningen av nya matris långsamt. Skadad hyalint brosk brukar ersättas med fibrocartilage ärrvävnad. Under de senaste åren har kirurger och forskare utarbetade en serie av brosk reparation förfaranden som bidrar till att skjuta upp behovet av gemensamma utbyte.

Hur kollagen kan hålla brosk hälsa

Förutom att vara en viktig komponent i brosk, är proteinet kollagen också finns i huden och senor. ProtocolCollagen ger brosk med sin styrka och skapar en ram som inrymmer de övriga komponenterna i brosk.

Påståendet att kollagen kan stimulera tillväxten av nya brosk i leder bekräftas av de senaste medicinska studier som säger att patienter med artros eller skadade leder visade förbättring i rörlighet och smärtlindring när man tar tillägget.

En laboratoriestudie har också visat att kollagen kan stimulera tillväxten av ny broskvävnad. Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen vid cirka 33 procent. Det finns i ben, leder, muskler och annan bindväv. Forskarna tror att vissa människor, särskilt äldre, saktar produktionen ner eller stannar.

Kosttillskott tycks utföra samma roll som naturliga kollagen att hålla vävnaden i lederna friska och smidig.

Dr. Stefan Oesser, på Kiel-universitetet i Tyskland, publicerad forskning som visade att genom att tillsätta kollagen till broskvävnad, var det möjligt att uppmuntra extra celler att växa.

Detta är första gången någon har visat att kollagen har denna effekt på brosk och backar upp anekdotiska bevis och patient prövningar, säger han.

Vi försöker fortfarande reda ut varför kollagen fungerar på det sättet. Det kan vara svårt att fastställa eftersom det finns en serie av komplexa interaktioner. Men vi har äntligen fastställt att det händer.

Forskning för två år sedan av Roland Moskowitz, professor i ortopedi vid Case Western University i USA, såg på 400 patienter med artros knän från USA, Storbritannien och Tyskland. Några fick placebo medan andra behandlades med kollagen.

Den senare gruppen visade en signifikant minskning av smärta och en förbättring av ledrörlighet, med 93 procent uppnå positiva resultat, en del efter bara två veckor.

Var kan man köpa kollagen kosttillskott

Det bästa sättet att köpa ProtocolCollagen kosttillskott är genom att gå den officiella hemsidan. Att köpa ProtocolCollagen i den officiella hemsidan att ge dig många fördelar. För det första är kvalitet garanteras, då behöver du bara bo på din plats och koppla av eftersom det kommer att leverera i snabb tid, tredje, du får många promos från den. Så vad gör du vänta? Klicka bara länken för att ta dig till de officiella webbplatserna för detta ProtocolCollagen.

Protocol Collagen
Trusted ställe att köpa kollagen kosttillskott för regenerering