Vad är det bästa hallon keton tillägg för viktminskning?

Hallon keton tillägg för viktminskning är mycket populärt. Få recensioner här att veta hur detta tillägg fungerar effektivt.

Bland de mest populära är ett komplement som kallas hallon ketoner. Hallon ketoner påstås orsaka fett i celler för att brytas ned mer effektivt, hjälper kroppen att bränna fett snabbare. De hävdade också att öka nivåerna av adiponectinen, ett hormon som hjälper till att reglera ämnesomsättningen.

Artikeln går igenom den aktuella forskningen bakom hallon keton kosttillskott och om de är verkligen värt att överväga.

Hur hjälper det?

I en nyligen genomförd studie med möss, forskare föreslog att hallon keton ökad noradrenalin-inducerad fett-förlust.

Forskarna drog slutsatsen att denna viktminskning stödsubstans arbetar genom enzymet lipas, som är ansvarig för att frigöra fettsyror från fettcellen under processen av fett utnyttjande. När hallon keton är närvarande i systemet, har det förmodade att nivåer av detta enzym ökning och därför ups hastigheten av fettsyra frisättning.

För dem som redan efter en solid kost och träningsprogram, lägga till en hallon keton tillägg kan hjälpa eftersom det kan hjälpa dina celler släpper fettsyra.

Hur Raspberry Keton tillverkare hävdar att det hjälper viktminskning

Enligt tillverkarens krav, hallon ketoner reglerar hormonet adiponectin, som tenderar att vara närvarande på lägre nivåer hos personer med fetma än de utan. Vissa studier visar att öka adiponectin nivåer kan hjälpa behandla insulin frågor såsom typ 2-diabetes och metabolt syndrom genom att öka insulinkänsligheten. Insulinresistens är en nyckelfaktor i fetma, typ 2 diabetes och metaboliskt syndrom. Hallon ketoner kan också reglera noradrenalin, vilket kan förorsaka en lätt förhöjd kroppstemperatur.

Är det säkert?

Efter förbud mot hallon keton tillskott i Storbritannien av Food Standards Agency, har farhågor uppstått om hur säker denna förening är. Hallon ketoner har FDA godkänt 1965 som livsmedelstillsatser, vilket är en indikation på att de är säkra att använda. Det är dock viktigt att notera att det inte finns några avgörande studier på människor som stöder deras användning som kosttillskott viktminskning. Som sagt; det finns inga kända biverkningar hittats med hallon keton, i form av användning av den ingrediens för viktminskning.

Bästa stället att köpa säker Hallon keton

Det bästa stället att köpa en säker och laglig Raspberry Ketone tillägg för viktminskning är på den officiella hemsidan. Du kan klicka på länken för att besöka den officiella hemsidan. Vi rekommenderar att du verkligen att få RaspberryKetonePlus som den bästa tillägg för viktminskning. Naturligtvis kommer du att få fördelar genom att köpa den ursprungliga RaspberryKetonePlus på den officiella hemsidan via länkarna. 

Raspberry Ketones
Vad är det bästa hallon keton tillägg för viktminskning?