Var hittar du Glucomannan piller på nätet på ett säkert sätt?

Den glukomannan är mycket populär för sin nytta för viktminskning och aptitnedsättande. Var är bäst Glucomannan piller på nätet?

Glukomannan görs från roten av konjak anläggningen (Amorphophallus Konjak) och i samband med energi; begränsad diet bidrar till viktförlust när de tas enligt anvisningarna. Den här artikeln tar en närmare titt på vetenskapen bakom glukomannan och om det är något, bör du ta.

Glukomannan fördelar

Medan forskningen är fortfarande under utveckling och FDA har inte gett sitt godkännande till någon glukomannan produkt hälsa eller viktminskning krav, är förstudier lovande. I en 2007 studie publicerad i British Journal of Nutrition, deltagare tar en glukomannan och psylliumfröskal kombination tillägg förlorade ca 10 pounds i 16 veckor, jämfört med 1,7 pounds förlorade i placebogruppen. En annan studie med enbart glukomannan visade ett genomsnitt på 5,5 pounds förlorade under åtta veckor, utan att göra någon annan diet eller livsstilsförändringar.

Fungerar det?

Preliminära bevis antyder att glukomannan kan främja viktminskning vid doser av 1-4 gram per dag genom att främja mättnadskänsla och genom att blockera några kalorier från att absorberas i kroppen. Forskning har visat att den mer viskösa eller gel-liknande en fiber är, desto bättre det verkar fungera på de tre mekanismer som påverkar aptit: mekanisk (fysiskt tar upp rum i tarmen) hormonell (styrning aptit hormoner), och övergångstiden ( bromsa upptaget av mat).

Hur du tar Glucomannan piller

När man tittar på Glucomannan specifikt många människor som runda tal 5 gram före en måltid. Med en pulverform, detta är så enkelt som en skopa av pulver som blandas i vatten. I tablettform, är det lite svårare på grund av brist på utrymme i kapseln. Till exempel om ett piller var 700 mg, skulle det ta 7 piller för att göra det 5 gram nivå.

Bästa Glucomannan piller på nätet

Vi rekommenderar dig att köpa SlimFizz formel. Proto-Col SlimFizz kan hjälpa dig att få ett bra komplement inklusive naturliga glukomannan och andra naturliga ingredienser. Proto-col SlimFizz är en unik aptitnedsättande innehållande den banbrytande fibern Glucomannan, som är en naturlig löslig fiber härrörande från en hög kvalitet av ren Konjak. Med endast 6 kalorier per drink, är SlimFizz särskilt utformade för att hjälpa till att kontrollera onödig hunger att bidra till att minska kolesterol och hjälpa till med viktminskning när det tas som en del av en kalorikontrollerad diet. Det har blivit en populär bantning stöd inte bara i Storbritannien utan i hela världen för dem som verkligen vill gå ner i vikt. Förutom att vara en av de starkaste formuleringar i marknaden är det unika ingredienser arbeta tillsammans för att undertrycka hunger och underlätta hälsosam viktminskning.

Var kan jag köpa Glucomannan piller på nätet

Du måste köpa den på den officiella webbplatsen för SlimFizz. Använd länkarna för här för att besöka den officiella webbplatsen för SlimFizz. Det kommer att hjälpa dig omdirigera snabbt och enkelt. Du kan också få garanti för produkten under det via denna webbplats. 

Var hittar du Glucomannan piller på nätet på ett säkert sätt?