Var kan jag köpa glukomannan komplettera piller för att undvika falska produkter

Vi kommer att dela information om var man kan köpa glukomannan komplettera piller. Du så, låt oss läsa informationen nu.

Glukomannan är ett vattenlösligt, kostfiber, som i samband med en energifattig kost bidrar till viktminskning, vilket gör den perfekt komplement när du skär ner på kalorier. Denna effekt uppnås när tre 1 g doser tas per dag var och en med 1-2 glas vatten före måltid. I tillägg till detta, glukomannan bidrar också till att bibehålla normala blodkolesterolnivåer när 4 gram tas dagligen.  

Hur fungerar det?

Glukomannan skulle kunna fungera i magen och tarmarna, genom att absorbera vatten för att bilda en skrymmande fiber, som behandlar förstoppning. Det kan också bromsa upptaget av socker och kolesterol från tarmen, hjälper till att reglera blodsockernivån i diabetes och minska kolesterolnivåer.

Hur glukomannan hjälpa till med viktminskning?

Glukomannan är ett vattenlösligt kostfiber. Liksom andra lösliga fibrer, tror man att främja viktminskning via flera mekanismer: Den har en mycket låg kalorihalt, Det tar upp plats i magen och främjar en känsla av mättnad (mättnadskänsla), minska födointaget hos en efterföljande måltid, Det förseningar tömning av magen, vilket bidrar till ökad mättnad. Liksom andra lösliga fibrer, det minskar absorptionen av protein och fett. Den matar också de vänliga bakterier i tarmen, vilka förvandla det till kortkedjiga fettsyror som butyrat, visat att skydda mot fett vinna i vissa djurstudier. Utfodring de vänliga gutbakterier kan också ha andra fördelar, och vissa studier har visat ett samband mellan förändrade tarmbakterier och kroppsvikt.

Nature sätt premium naturläkemedel

Glukomannan (Amorphophallus konjac) är en kostfiberkälla från roten av konjak anläggningen. Det är ett utmärkt komplement till en vettig viktminskningsprogram. Hälsa och livslängd genom den helande kraften i naturen som är vad det innebär att lita på Leaf. Vår Glucomannan rot noggrant odlas, testade och producerade certifierade kvalitetskrav. Ta 3 kapslar med ett fullt glas vatten cirka 20 minuter före måltiderna.

Fungerar det verkligen?

Att studera mekanismerna är alltid intressant, men vad vi verkligen vill veta är om det här leder till faktiska pounds försvinner. Lyckligtvis har vi flera randomiserade kontrollerade studier på glukomannan. Dessa typer av studier är ”gold standard” av vetenskapliga experiment på människor. I den största, var 176 friska överviktiga personer slumpmässigt att inta antingen ett tillägg med glukomannan, eller placebo (overksam piller), medan på en kalorifattig kost. Tre olika glukomannan kosttillskott testades med varierande doseringar. Vissa även haft andra fibrer läggas till dem.

Var kan jag köpa glukomannan komplettera piller

Att köpa glukomannan kompletterar piller är lätt. Du kan köpa Proto-Col SlimFizz på den officiella hemsidan. Klicka på länkarna här för att besöka den officiella hemsidan för SlimFizz. Naturligtvis kommer du att hitta rätt Glucomannan tillägg för viktminskning.

Var kan jag köpa glukomannan komplettera piller för att undvika falska produkter