Var kan jag köpa TurmericPlus med enkla sätt och garanterade

Turmericplus har fördelar för att minska din sund kropp. Vi kommer att dela med dig var du kan köpa Turmericplus för att öka din hälsa.

Gurkmeja, en ingrediens i de flesta curryrätter och senap, har en historia av att användas som mer än bara en krydda. Gurkmeja djup-orange pigment har länge använts som ett färgämne, och båda ayurvedisk och kinesisk medicin traditioner använder gurkmeja i behandlingar. Gurkmeja har också haft en plats i religiösa ceremonier i Indien i tusentals år.

Den näring inne gurkmeja

Gurkmeja växt eller Curcuma longa, är en ört nära besläktad med ingefära. Det odlas i tropiska klimat i Asien för sina grundstammar, som levererar smaken och pigment av anläggningen. De grundstammar, som växer under jord, men är mer av ett skaft än en sann rot kan malas till en pasta, eller torkas och mals till ett pulver.

Gurkmeja innehåller beta-karoten, askorbinsyra (vitamin C), kalcium, flavonoider, fibrer, järn, niacin, kalium, zink och andra näringsämnen. Men är den kemiska i gurkmeja kopplad till dess mest bjudet hälsoeffekter curcumin.

Gurkmeja och effekten på blodtrycket

Korttids, oral komplettering av gurkmeja kan minska blodtrycket hos individer med njursjukdomar, enligt en studie som publicerades i juli 2011 numret av Journal of Renal Nutrition. Vissa djurstudier, såsom som offentliggjordes i november 2009 frågan om tidskriften “Circulation” anger att curcumin hämmar effekten av protein p300 histonacetyltransferas och förhindrar högt blodtryck inducerad skada på hjärtceller.

University of Maryland Medical Center tyder också på att gurkmeja kan sänka kolesterolet och förhindra plackbildning i artärerna. Detta kan i sin tur bidra till att upprätthålla blodtrycket. Metanol extrakt av curcumin vidgas och slappna av blodkärlen i djurmodeller också, säger en studie i juli 2009 numret av Journal of Ethnopharmacology.

Är gurkmeja säkert?

Gurkmeja är säkert för de flesta människor när konsumeras i mängder som finns i livsmedel. Däremot kan gurkmeja ha biverkningar när det tas i stora doser. Vissa kosttillskott innehåller upp till 500 milligram gurkmeja extrakt, och deras etiketter rekommenderar att ta fyra kapslar per dag.

Var kan man köpa TurmericPlus

Så många typer av gurkmeja produkt som redan säljer i den stora butiken. Trots att så många typer av produkten av gurkmeja, det bästa stället att köpa det är på den officiella hemsidan. I den officiella, kommer du att få fler fördelar såsom rabatt och konsultation online. Nu, klicka på länken för att köpa TurmericPLus med en garanti och original 100%.

Turmeric Plus
Var kan jag köpa TurmericPlus med enkla sätt och garanterade