Vassleprotein recension: vad ska du köper exakt?

Kosttillskottet som proteintillskott tror att föra fördel för din hälsa. Den här artikeln visar vassleprotein recensioner.

ImpactWheyProtein är ett protein pulver omfattande premium kvalitet vassleproteinkoncentrat (80% protein). För alla rattar ute (se vår nybörjar guide till kosttillskott), är vassle en snabbt smälta form av protein, vilket gör det till en idealisk komplement för posten och pre-workout måltider.

Vad är Whey Protein?

Vassle är vätskan som återstår efter mjölken har filmjölk och ansträngd. Det är en biprodukt av tillverkning av ost eller kasein och har flera kommersiella användningsområden. Söt vassla tillverkas vid framställningen av löpe typer av hårdost som Cheddar eller schweizerost. Sur vassle (även känd som sur vassle) är en biprodukt som produceras vid framställningen av sura typer av mejeriprodukter såsom färskost eller ansträngda yoghurt.

Vassleprotein (härledda från vassle) är ofta säljs som ett näringstillskott. Sådana tillskott är särskilt populär i sporten bodybuilding. I Schweiz, där osttillverkning är en viktig näring är vassle som används som grund för kolsyrade läskedrycker som Rivella och Montino. På Island är flytande vassle säljs som Mysa.

Vad är ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein är naturligt proteinpulver som kan hjälpa till att bygga muskelmassa och driva dig närmare mot din ideala kondition. Först grundades 2004, ImpactWheyProtein har sålt proteinpulver i över 50 länder i över ett decennium och dess vassleprotein görs till en hög standard med endast de finaste naturliga ingredienser.

Granskning av ImpactWheyProtein

Hej alla, jag ville bara lämna en snabb genomgång om mina erfarenheter med denna produkt. Jag är 20 år gammal och har pågått till gymmet i ca 1,5 år, har jag inte använt eventuella tillägg, och jag bara äta bra och träna hårt. Jag har inte riktigt nått mitt mål och jag försöker hela tiden att bli större. det har varit 6 veckor nu sedan jag började min Impact Whey drycker, jag dricker ett före och ett efter min träning, under de senaste 4 veckorna har jag verkligen märkt min storlek går upp och även min förmåga att koppla av efter är förvånande, jag är så glad att hitta något som kan stoppa efter gym brännsår (Anonymous)  

Jag har druckit detta i 2 veckor, mina toalettbesök för ett antal 2 är oftare och mycket enklare mina energinivåer är genom taket och har gjort ser efter barnen mycket enklare (Joni)

Köp ImpactWheyProtein

Se många människor bevisar fördelarna med ImpactWheyProtein på sin kropp, så det är din tid att prova det. Den betrodda ställe att köpa original ImpactWheyProtein är på deras officiella hemsida. Klicka på den här länken för att ta dig dit och glad shopping. Nu är detta den bästa tiden att köpa den verkliga ImpactWheyProtein. Du kan gå till den officiella hemsidan för beställningssida ImpactWheyProtein genom att klicka på länkarna här. 

Pure Whey Protein
Vassleprotein recension: vad ska du köper exakt?