Vertrouwde plek om collageen supplementen voor regeneratie kopen

Klik hier voor de vertrouwde plek om collageen supplementen te kopen voor regeneratie. Dit artikel zal u leiden tot de beste supplement te plukken.

Kraakbeen is een belangrijke maar gevoelig lichaamsdelen. Om uw kraakbeen veilig te houden, verbruiken de collageen. Dit artikel zal u vertellen waarom collageen uw kraakbeen veilig kan houden. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Het is een primaire bouwsteen van de huid, haar, nagels, botten, pezen, gewrichten en kraakbeen. Het wordt beschouwd als de lijm die het lichaam bij elkaar houdt.

Kraakbeen en zijn functie

Kraakbeen is een verend en glad elastisch weefsel; rubberachtige opvulling die bedekt en beschermt de uiteinden van lange botten in de gewrichten, en een structureel onderdeel van de ribbenkast, het oor, de neus, de luchtwegen, de tussenwervelschijven, en vele andere lichaamsonderdelen. Het is niet zo hard en stijf been, maar het is stijver en minder flexibel dan spier.

De mechanische eigenschappen van kraakbeen in dragende gewrichten zoals knie en heup zijn uitgebreid bestudeerd op macro-, micro- en nanoschaal. Deze mechanische eigenschappen omvatten de reactie van kraakbeen in wrijvende, druk-, schuif- en trekbelasting. Kraakbeen is veerkrachtig en vertoont visco-elastische eigenschappen.

Kraakbeen heeft beperkte reparatie mogelijkheden: Omdat chondrocyten zijn gebonden in lacunes, kunnen ze niet migreren naar beschadigde gebieden. Daarom kraakbeenschade is moeilijk te genezen. Ook omdat hyalinekraakbeen bloedtoevoer heeft, de afzetting van de nieuwe matrix is ​​traag. Beschadigde hyalien kraakbeen wordt meestal vervangen door fibreus littekenweefsel. In de afgelopen jaren hebben chirurgen en wetenschappers een reeks van kraakbeenherstel procedures die bijdragen tot de noodzaak van gezamenlijke vervanging uit te stellen uitgewerkt.

Hoe collageen gezondheid kraakbeen kan houden

Naast het feit dat een sleutelcomponent van kraakbeen is het eiwit collageen ook gevonden in de huid en pezen. ProtocolCollagen biedt kraakbeen zijn sterkte en creëert een omgeving die de overige bestanddelen van kraakbeen huisvest.

De bewering dat collageen de groei van nieuw kraakbeen in de gewrichten kan stimuleren wordt bevestigd door recente medische studies die zeggen dat patiënten met artritis of beschadigde gewrichten toonden verbetering van de mobiliteit en pijnbestrijding bij het nemen van de toeslag.

Een laboratorium onderzoek heeft ook aangetoond dat collageen de groei van nieuw kraakbeenweefsel kunnen stimuleren. Collageen is het meest overvloedige eiwit in het lichaam ongeveer 33 procent. Het is aanwezig in de botten, gewrichten, spieren en ander bindweefsel. Wetenschappers zijn van mening dat bij sommige mensen, met name de ouderen, de productie vertraagt ​​of stopt.

Supplementen lijken dezelfde rol als natuurlijke collageen uit te voeren in het houden van het weefsel in de gewrichten gezond en soepel.

Dr. Stefan Oesser, van de Universiteit van Kiel in Duitsland, bekend dat onderzoek heeft aangetoond dat door het toevoegen van collageen aan kraakbeenweefsel, het mogelijk om extra cellen te stimuleren om te groeien was.

Dit is de eerste keer dat iemand heeft aangetoond dat collageen heeft dit effect op het kraakbeen en een back-up anekdotisch bewijs en de patiënt proeven, zegt hij.

We zijn nog steeds bezig om te ontrafelen waarom collageen werkt op deze manier. Dat kan moeilijk zijn om vast te stellen omdat er een reeks complexe interacties. Maar we hebben eindelijk vastgesteld dat het gebeurt.

Onderzoek twee jaar geleden door Roland Moskowitz, een professor van de orthopedie aan de Case Western University in Amerika, keek naar 400 patiënten met artritis knieën uit de VS, Groot-Brittannië en Duitsland. Sommigen kregen een placebo, terwijl anderen werden behandeld met collageen.

De laatste groep toonde een significante vermindering van de pijn en een verbetering van de beweeglijkheid van de gewrichten, met 93 procent het bereiken van positieve resultaten, wat na slechts twee weken.

Waar te collageen supplementen kopen

De beste manier om de ProtocolCollagen supplementen te kopen is door naar de officiële website. Het kopen van ProtocolCollagen in de officiële website brengen u vele voordelen. Eerst wordt de kwaliteit gegarandeerd, dan hoeft u alleen maar om te verblijven in uw plaats en te ontspannen, want het zal leveren in de snelle tijd, derde, krijg je veel promo’s van. Dus wat doe je wachten? Klik op deze link om u naar de officiële websites van deze ProtocolCollagen brengen.

Protocol Collagen
Vertrouwde plek om collageen supplementen voor regeneratie kopen