Waar een goedkope TurmericPlus kopen voor uw gezond lichaam

Kurkuma geeft vele voordelen zoals verlaagde bloeddruk en gewichtsverlies. Waar is een goedkope TurmericPlus om je lichaam gezond te houden kopen?

In de VS, is kurkuma vooral bekend als specerij. Het is een van de belangrijkste onderdelen van kerriepoeder. In India en andere delen van Azië, wordt kurkuma gebruikt voor de behandeling van vele gezondheidsproblemen. Het wordt verondersteld om anti-inflammatoire, anti-oxidant, en misschien zelfs anti-kanker eigenschappen hebben.

De voedzame binnenkant kurkuma

Kurkuma is een kruid dat afkomstig is van de kurkuma plant. Het wordt vaak gebruikt in Aziatische gerechten. U weet waarschijnlijk kurkuma als de belangrijkste specerij in curry. Het heeft een warme, bittere smaak en wordt vaak gebruikt om smaak of kleur kerriepoeders, mosterd, boter en kaas. Echter, de wortel van kurkuma ook veel gebruikt om medicijnen te maken. Het bevat een geelkleurige stof genaamd curcumine, die vaak wordt gebruikt om kleur voedingsmiddelen en cosmetica.

Curcumine, een stof in kurkuma, kan helpen om de ontsteking te verminderen. Verschillende studies suggereren dat het de symptomen van artrose en reumatoïde artritis, zoals pijn en ontsteking zou kunnen verlichten. Andere verbindingen in kurkuma wellicht ook geneesmiddelen zijn.

In laboratoriumtests, curcumine lijkt de groei van bepaalde soorten tumoren te blokkeren. Een studie toonde aan dat kurkuma extract met curcumine kon in sommige gevallen. Het kan colorectale kanker die niet door andere behandelingen werd geholpen te stabiliseren. Er is echter meer onderzoek nodig

De voordelen van kurkuma

Anti-depressiva

Het tijdschrift fototherapie Research de resultaten gepubliceerd van een prachtig, innovatief onderzoek het afgelopen jaar. Het onderzoek vond 60 vrijwilligers gediagnosticeerd met de depressieve stoornis (MDD), zoals manische depressiviteit en splitsen groep te bepalen hoe patiënten behandeld met curcumine vergaan tegen fluoxetine (Prozac) en hoe een combinatie van beide. Niet alleen was het ontdekt dat alle patiënten getolereerd curcumine het goed, maar ze ontdekten curcumine zo effectief als Prozac in het beheer van depressie was.

anti- inflammatoire

Hoewel acute (korte termijn) ontsteking heilzaam is, kan het een groot probleem geworden wanneer het chronische (langdurige) pas en te onpas ingezet tegen het lichaam eigen weefsels. Het blijkt dat curcumin is sterk anti-inflammatoire, het is zo krachtig dat het overeenkomt met de effectiviteit van een aantal anti-inflammatoire geneesmiddelen curcumine blokken NF-kB, een molecuul dat reist in de kernen van cellen en schakelt genen betrokken bij ontsteking. NF-kB wordt aangenomen dat het een belangrijke rol spelen in tal van chronische ziekten.

Waar te koop Goedkoop TurmericPlus

Het is gemakkelijk om het even welke kurkuma extract op de markt te vinden. Je kan het kopen in de markt, in de winkel of in de drug winkels. De grote warenhuis, zorg voor, en anderen verkopen ook kurkuma supplementen in deze stal. Echter, niemand kan de kwaliteit van het product te garanderen. Je moet aandacht besteden aan dat. Zo kopen kurkuma aanvulling in deze officiële website is een goed advies. Volg deze link om je daar te brengen en u kunt goedkope kurkuma extract te kopen in een goede conditie. 

Turmeric Plus
Waar een goedkope TurmericPlus kopen voor uw gezond lichaam