Waar te TurmericPlus kopen met eenvoudige manieren en gegarandeerde

Turmericplus heeft voordelen voor uw gezond lichaam te verminderen. We zullen delen met u waar u Turmericplus kopen om uw gezondheid te verbeteren.

Kurkuma, een ingrediënt in de meeste curry’s en mosterd, heeft een geschiedenis van wordt gebruikt als meer dan alleen een specerij. Kurkuma diep-oranje pigment wordt al lang gebruikt als een kleurstof, en beide Ayurvedische en Chinese geneeskunde tradities gebruiken kurkuma in behandelingen. Kurkuma heeft ook geoordeeld, een plaats in de religieuze ceremonies in heel India voor duizenden jaren.

De voeding binnen Kurkuma

Kurkuma plant of Curcuma longa, een kruid nauw verwant aan gember. Hij wordt gekweekt in tropische klimaten in Azië voor zijn onderstammen, die de smaak en pigment van de plant te leveren. De wortelstokken, die onder de grond groeit, maar zijn van een steel van een echte root kan worden gemalen tot een pasta, of gedroogd en gemalen tot een poeder.

Kurkuma bevat beta-caroteen, ascorbinezuur (vitamine C), calcium, flavonoïden, vezels, ijzer, niacine, kalium, zink en andere voedingsstoffen. Echter, de chemische stof in kurkuma in verband met het hoogst aangeprezen effecten op de gezondheid is curcumine.

Kurkuma en het effect op de bloeddruk

Op korte termijn, orale suppletie van kurkuma kan de bloeddruk bij patiënten met nierziekten te verminderen, volgens een studie gepubliceerd in het juli 2011 nummer van het Journal of Renal Nutrition. Sommige dieren studies, zoals die gepubliceerd in het november 2009 nummer van het tijdschrift “Circulation,” staat dat curcumine remt de werking van het eiwit p300 histon acetyltransferase en voorkomt dat de hoge bloeddruk veroorzaakt schade aan het hart cellen.

De Universiteit van Maryland Medical Center suggereert ook dat kurkuma kunnen verlagen cholesterol en het voorkomen van de vorming van plaque in de bloedvaten. Dit kan op zijn beurt helpen handhaven van de bloeddruk. Methanolische extracten van curcumine ook verwijden en ontspannen de bloedvaten in diermodellen, aldus een studie in het juli 2009 nummer van het tijdschrift van Ethnopharmacology.

Is kurkuma veilig?

Kurkuma is veilig voor de meeste mensen wanneer het wordt gebruikt in hoeveelheden in voedsel. Echter, kurkuma bijwerkingen hebben wanneer genomen in grote doses. Sommige supplementen bevatten tot 500 milligram van kurkuma extract, en hun etiketten raden u vier capsules per dag.

Waar te TurmericPlus kopen

Zoveel soorten kurkuma product reeds te verkopen in de grote winkel. Zelfs, zo vele soorten van het product van kurkuma, de beste plek om te kopen op de officiële website. In de officiële, zul je meer voordelen, zoals korting en online consult. Nu, klik op de link naar de TurmericPLus kopen met een garantie en originele 100%.

Turmeric Plus
Waar te TurmericPlus kopen met eenvoudige manieren en gegarandeerde